UOČI MEČA PARTIZAN - IMT: Čelnici Beograđana završavaju milionski transfer

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:14

UOČI MEČA PARTIZAN - IMT: Čelnici Beograđana završavaju milionski transfer

Stvar je skoro završena.

Čelnici FK IMT trenutno se nalaze u Emiratima, gde sa Al Džazirom pregovaraju o prodaji Nikole Vukića (19), saznaje Informer.

- Vukić je dete koje je bilo i u mlađim kategorijama IMT-a. Letos je prekomandovan u prvi tim i bio je standardan u mečevima Superlige. Dobro se pokazao, a uz to ima 19 godina. Uklapa se u profil igrača za koje su strani klubovi spremni da plate mnogo novca. Trebalo bi da transfer bude milion evra. Ljudi koji vode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IMT su već iskusni pregovarači i neće pristati na manje - rekao je Informerov izvor.

Ove zime, IMT je već prodao Miloša Lukovića u Strazbur za 4,7 miliona evra, a u subotu će igrati protiv Partizana u gostima. Duel počinje u 16.15.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.