UGOVOR KAKAV NIJE VIĐEN NA OVIM PROSTORIMA: Poznato koliko će Obradović zarađivati u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 22:33

UGOVOR KAKAV NIJE VIĐEN NA OVIM PROSTORIMA: Poznato koliko će Obradović zarađivati u Partizanu

Najbolji trener u Evropi ima svoju cenu, međutim, novac mu nije prioritet,

Kako saznaje "Kurir" Željko Obradović treba samo da stavi potpis na trogodišnji ugovor s Partizanom i desiće se jedna od najvećih košarkaških senzacija u Evropi! Popularni Žoc će u naredne tri godine pokušati da vrati klub u kom je stekao slavu na stare staze.

Neće mu biti jednostavno, radi se o vrlo hrabrom potezu, jer je Partizan imao jednu od najslabijih sezona u novijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istoriji. Prema nezvaničnim podacima do kojih smo došli, Obradović će biti plaćen više od Andree Trinkijerija, 900.000 ili čitav milion evra po sezoni, ali mu novac nije prioritet.

Veći problem je tim, odnosno pronalaženje igrača koji bi mogli da iznesu teret borbe za titulu na dva fronta, u ABA ligi i Evrokupu. Nema sumnje da je ambicija ekspresni povratak u Evroligu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.