UEFA obaveštena o napadu Azera na igrače Partizana

Izvor: Sportal.rs, 28.Avg.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA obaveštena o napadu Azera na igrače Partizana

Fudbaleri Partizana doživeli su nezapamćenu neprijatnost u Bakuu, pošto su navijači Nefčija kamenjem, flašama i upaljačima gađali autobus kojim su se vraćali u hotel posle treninga.

Osim toga, kako prenosi zvanični sajt Partizana, bilo je još velikih propusta u organizaciji od strane domaćina utakmice. Kako se navodi, oko stotinak navijača Nefčija, mahom maloletnika i tinejdžera, našlo se na tribini uoči treninga Beograđana, a crno-bele su dočekali uvredljivim pesmama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na ne baš idealnom srpskom jeziku.

Navijači nisu želeli da napuste stadion, a na predstavnike Partizana bacali su razne predmete, bilo je tu i par plastičnih flaša, koje su proletele i blizu glave delegata iz Belgije. Situacija je bila sve naelektrisanija, pretila da skroz izmakne kontroli, tim pre što policije i nikakvog drugog obezbeđenja tu nije bilo.

Predstavnici Partizana su protestvovali kod domaćina i kod delegata, tražili hitno pražnjenje stadiona, a nakon nekih 20-25 minuta navijači su otišli. Ostaje da se vidi kako će na sve ovo reagovati UEFA.

Partizan u četvrtak od 18 sati igra protiv Nefčija revanš utakmicu baraža za Ligu Evrope, nakon što je prvi meč prošlog četvrtka u Beogradu dobio rezultatom 3:2.

(Foto: partizan.rs)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.