Izvor: Piplmetar.rs, 01.Okt.2023, 14:30

UEFA kaznila Partizan

UEFA je danas donela odluku da kazni Partizan koji će narednu domaću evropsku utakmicu igrati bez prisustva publike. 
Uz to, „crno-beli“ dobili su uslovnu kaznu od dve godine, a sve zbog ponašanja navijača na meču sa Nordsjelandom u Beogradu.
Kako se navodi, Partizan je kažnjen zbog disriminacije i rasističkog ponašanja domaćih navijača protiv danske ekipe.
Uslovna kazna se broji od dana odluke, pa će „crno-beli“ morati naredne sezone, ako se domognu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kvalifikacija za Evropu, da budu jako pažljivi kada se publika ponovo vrati u Humsku.
Ovo nije prvi put da je Partizan kažnjen zbog ispada svojih navijača, pa će svaki sledeći njihov ispad biti pod posebnom lupom.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Fudbal: UEFA ponovo kaznila Partizan zbog „diskriminatorskih i rasističkih“ povika

Izvor: Danas, 01.Okt.2023

Martin Sylvest/EPA-EFE/REX/ShutterstockDetalj sa utakmice Partizana i Nordsjelanda Od svih novčanih kazni izrečenih u poslednje dve decenije, beogradski Fudbalski klub Partizan mogao je, prema grubim procenama, da „živi“ bar godinu dana ili dovede jača igračka pojačanja. Samo u ovosezonskoj,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.