Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UEFA je kriva za 'slučaj dron'"

Predsednik FIFA, Sep Blater, naveo je UEFA kao jednog od glavnih krivaca za incidente koji su se dogodili na stadionu Partizana, na meču između Srbije i Albanije.

Blater je dodao da fudbal i politika ne bi trebalo da se mešaju, ali da čelni ljudi u organiozaciji mogu da spreče  eventualni incident prouzrokovan nacionalnizmom, odnosno netrpeljivosti između dve države.

Podsećanja radi, evropska "Kuća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fudbala" dirigovala je žreb tako da Španija i Gibraltar, Jermenija i Azerbejdžan, odnosno Rusija i Gruzija ne mogu da se sastanu u kvalifikacionim grupama.

Upravo to, Blater je naveo kao "kiks" UEFA i rekao da je isti slučaj trebalo da bude primenjen i za Srbiju i Albaniju.

"Nacionalni timovi su najbolji ambasadori zemalja u svetu. Dakle, moramo da budemo vrlo oprezni kada je u pitanju ovakav slučaj. Moralo je biti sprečeno učešće u istoj grupi dve zemlje u kojima vam je poznato da postoji sukob", rekao je Blater i na taj način indirektno "pecnuo" UEFA zbog propusta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.