UEFA bez razumevanja prema Partizanu

Izvor: BKTV News, 15.Nov.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA bez razumevanja prema Partizanu

Dve loše vesti za crno-bele iz Evropske kuće fudbala u istom danu.

Danas je u Humsku stigao negativan odgovor iz UEFA na žalbu Partizana zbog žutog kartona Zorana Tošića pa krilni napadač i definitivno neće imati pravo da igra za crno-bele protiv Jang bojsa sledećeg četvrtka.

Da jedna nesreća nikad ne ide sama potvrdilo je drugo pismo na istu adresu, takođe iz Evropske kuće fudbala i kazna za Partizan od 16.000 evra za sitnije propuste tokom utakmice Partizan - Skenderbeg, uprkos vrlo dobroj organizaciji meča.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

BKTVNEWS EKSKLUZIVNO SAZNAJE: UEFA nemilosrdna prema Partizanu

Izvor: BKTV News, 15.Nov.2017

Dve loše vesti za crno-bele iz Evropske kuće fudbala u istom danu...Danas je u Humsku stigao negativan odgovor iz UEFA na žalbu Partizana zbog žutog kartona Zorana Tošića, saznaje BKTVNews...Krilni napadač i definitivno neće imati pravo da igra za crno-bele protiv Jang bojsa sledećeg četvrtka...Da...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.