UEFA SKRATILA GRUPE: Partizan ima veliku priliku, ali je uslov da prođe Soči

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 07:09

UEFA SKRATILA GRUPE: Partizan ima veliku priliku, ali je uslov da prođe Soči

Crno-beli bi čekali rivale sa kojima može da se igra.

Žreb za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu konferencija biće održan u ponedeljak, ali je Evropska fudbalska unija (UEFA) već saoštila skraćeni spisak za žreb i napravila podgrupe i zaključak je da je Partizan baš dobro prošao jer ukoliko prođe narednog rivala, Soči, čini se da neće dobiti protivnika koji je jači od ruskog tima.

Pet mogućih protivnika čeka Partizan ukoliko prođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Soči i gledano makar na papiru samo je jedan par u kojem klub iz Humske ne bi bio favorit. Crno-beli će na žrebu biti u grupi 4 i imati status nosioca.

Potencijalni rivali crno belih su pobednici iz dvomeča Rapid Beč (Austrija) – Anortozis (Kipar), Tobol (Kazahstan) – Žilina (Slovačka), Santa Klara (Portugalija) – Olimpija Ljubljana (Slovenija), Dinamo Batumi (Gruzija) – Sivas (Turska) i kao najteži par Trabzon (Turska) – Molde (Norveška). Nema sumnje da bi interesantno bilo ako bi Partizan igrao protiv Olimpije koju predvodi nekadašnji trener crno-belih Savo Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.