Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ODLUČILA: Žile najbolji u drugom kolu LE, još jedan igrač crno-belih u idealnoj postavi!

Fudbaler Partizana Andrija Živković proglašen je za najboljeg igrača drugog kola Lige Evrope, u kojem je postigao dva gola u pobedi nad Augzburgom (3:1).

Živković je u izboru posetilaca sajta UEFA dobio 50 odsto glasova, ispred fudbalera Fenerbahčea Fernandaa (35 odsto) i Hosea Sose iz Bešiktaša (9).
Živković je pored dva atraktivna gola u Nemačkoj, upisao i asistenciju kod pogotka štopera >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Fabrisija Dornelasa, koji se takođe našao u idealnoj postavi ove nedelje.
Podsetimo, isto priznanje posle prve runde dobio je još jedan igrač PartizanaAbubakar Oumaru.
Inače, što se tiče Lige šampiona, kao i u prvom kolu, epitet najboljeg igrača pripao je Kristijanu Ronaldu.
The post UEFA ODLUČILA: Žile najbolji u drugom kolu LE, još jedan igrač crno-belih u idealnoj postavi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković najbolji igrač druge runde Lige Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2015

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Andrija Živković proglašen je za najboljeg igrača drugog kola Lige Evrope, u kojem je postigao dva gola u pobjedi nad Augzburgom (3:1). Nakon što je u prvom kolu ovo priznanje ponio Umaru, u drugom kolu je zablistao mladi reprezentativac i zasluženo ponio epitet najboljeg...Mladi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.