UDARNA VEST: Partizan ‘uzima’ Zvezdi jednog od najvećih talenata srpske košarke?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARNA VEST: Partizan ‘uzima’ Zvezdi jednog od najvećih talenata srpske košarke?! (FOTO)

Iako se za ovog momka često pisalo da će biti budućnost tima sa ‘Malog Kalemegdana’, uskoro bi mogao da obuče crno-beli dres.

Kako ‘Novosti’ saznaju, Aleksandar Aranitović je blizu dogovora sa Partizanom.
Mladi reprezentativac Srbije bi uskoro mogao da zaigra za ekipu Miroslava Nikolića koji je nedavno potpisao ugovor sa crno-belima i već aktivno krenuo u formiranje ekipe za iduću sezonu. Velika želja jeste Arantiović koji je po navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ovog izvora, blizu dolaska u Partizan.
Karijeru mlađeg Aranitovića je omeo veliki broj teških povreda. Radi se o izuzetno talentovanom košarkašu do kojeg je uspela da dođe Crvena zvezda tokom juniorskih dana, projektovanom da siugrno nakon nekoliko sezona bude deo najjače ekipe crveno-belih.
Ipak, učestale povrede su ga odvajale od parketa, otišao je na pozajmicu u Megu gde je ponovo pokidao ligamente. Košarkaški bi Aranitović mogao da se vrati u klubu za koji je ranije igrao i njegov stariji brat, Petar.
Aleksandar Aranitović se povredio početkom prošle godine i propustio kraj sezone 2015/16, a potom obnovio povredu i nije igrao celo prethodno prvenstvo.
FOTO: STARSPORT

The post UDARNA VEST: Partizan ‘uzima’ Zvezdi jednog od najvećih talenata srpske košarke?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.