UDARIĆE BRAT NA BRATA: Duel Partizana protiv Monaka biće nastavak serije radnih susreta Bandže i Amare Sija

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARIĆE BRAT NA BRATA: Duel Partizana protiv Monaka biće nastavak serije "radnih" susreta Bandže i Amare Sija

Uzdanica crno-belih ističe da jedva čeka duel sa starijim članom porodice UTAKMICA "redovnog", 3. kola top 16 faze Evrokupa između Partizana i Monaka neće biti "redovna" obaveza za Bandžu Sija. Uzdanica crno-belih će 13. put u profesonalnoj karijeri biti "oči u oči" sa starijim bratom Amareom. Počeli su da se "gledaju preko pola terena" još od sezone 2013-2014, dok je Bandža bio član Orteza, a Amare Asvela (0-2 u pobedama). Dva puta su se sreli i godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dana kasnije kada je mlađi brat nosio dres Nansija (1-1), ali i u sezoni 2015-2016, kada je stariji Si postao član Monaka (1-1). Najdužu seriju viđanja na terenu imali su u sezoni 2016-2017 (2-4). Tada je stariji brat sa Monakom, uz dve pobede u ligaškom delu, slavio i u finalu Kupa Francuske, dok je mlađi sa Asvelom uzvratio u četvrtfinalnoj seriji nacionalnog plej-ofa (2-1).PROČITAJTE JOŠ: SI PROTIV BRATA: Uvek poseban osećaj za mene, Monako je atletski moćna ekipa - Igranje protiv brata je za mene uvek poseban osećaj. Sastali smo se 12 puta, ali ovo će biti prvi duel od mog dolaska u Partizan. Definitivno mogu da kažem da je fenomenalan osećaj kada igrate s članovima porodice, jer su te utakmice uvek veoma dobre - s nestrpljenjem Bandža očekuje večerašnji (19.00) susret s bratom, prvi na međunarodnoj pozornici. Svestan je Si da će emocije morati da ostavi za pre i posle meča, jer je u Beograd stigao tim čije se aspiracije ne zaustavljaju samo na igranju u ovoj fazi Evrokupa. - Imaju mnogo iskusnih igrača. Sa nekima od njih sam imao priliku da igram i znam koliko opasni mogu da budu. Talentovani su, atletski veoma dobri, ali mi ćemo se dobro pripremiti za izazov koji je ispred nas. Fokusiraćemo se na sebe i na ono što najbolje možemo da uradimo da bismo došli do pobede - dodaje Bandža. Reči hvale na račun gostiju istakao je i trener Andrea Trinkijeri, koji kako kaže očekuje još jednu sjajnu utakmicu u Evrokupu.PROČITAJTE JOŠ: Šćepanović pred Monako: Partizanu ne fali samopouzdanja - Monako je veoma solidan tim sa fenomenalnim trenerom. Ova utakmica je odlična šansa za nas da ponovo uživamo i pokušamo još jedom da podignemo nivo igre - najavljuje Trinkijeri novi uzlet crno-belih.PEJDž: VERUJEMO U SEBEVERU u sopstvene mogućnosti, crno-belima je ulila serija od tri pobede, nad Mornarom i Krkom u regionalnom takmičenju, kao i Albom u Evropi, ali pre svega dobra igra protiv nemačkog tima.- Igrali smo veoma dobro poslednju utakmicu Evrokupa na domaćem terenu. Želimo da nastavimo pobednički niz pred našim navijačima, ostanemo na vrhu tabele i povećamo šanse za prolazak u četvrtfinale. Biće teško, jer su oni sjajan tim, ali ako budemo odigrali snažno i timski, imamo šanse za pobedu - kaže bek crno-belih Markus Pejdž.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Si za MOZZART Sport o utakmici protiv brata: Sretnemo se na parketu i zbijamo šale

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2019

Bondža Si je košarkaš Partizana. Možemo da kažemo da je vremenom postao i miljenik pristalica kluba sa crno-belim bojama. Ali pre svega možemo da konstatujemo da je vrlo bogat čovek. Zašto? Jer ima sestru i tri starija brata. A upravo će mu najstariji brat Amara biti protivnik večeras,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.