Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAR NA KASU: Partizan lakši za 1,7 miliona evra

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, potvrdio je da su crno-beli uplatili 1.700.000 evra kiparskom Apolonu.
Pomenuta suma je dug na ime transfera Andrije Živkovića koji je svojevremeno trebalo da pređe u Apolon s obzirom da je bivša uprava Partizana 2013. godine prodala prava iz ugovora fondu Pinija Zahavija. Kako ovaj transfer nije realizovan Apolon je smatrao da je oštećena strana i podneo tužbu zahtevajući naknadu u iznosu od 2.500.000 evra.
Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su pre nekoliko meseci izgubilli spor sa kiparsim klubom koji je vodio pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani (CAS). 
-Partizan isplatio 1,7 miliona evra Apolonu za Živkovica, ostalo je da platimo jos 800.000. Platićemo još 500.000 sledećeg meseca i ostaje 300.000 hiljada. Ukupao nas je taj dug, ali ga se oslobađamo –  rekao je za Alo generalni direktor kluba Miloš Vazura.
 
The post UDAR NA KASU: Partizan lakši za 1,7 miliona evra appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vazura: Ukopao nas je dug za Andriju Živkovića

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2017

"Ali polako ga se oslobađamo"....Generalni direktor Partizana Miloš Vazura, tokom popodnevnog druženja sa novinarima, kazao je da su crno-beli isplatili najveći deo duga prema kiparskom Apolonu za transfer Andrije Živkovića...Podsetimo, srpski šampion vodio je spor pred Sudom za sportsku arbitražu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.