UBEDLJIVO NAJVEĆE POJAČANJE: Partizan u lovu na velikog ljubimca Delija

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 12:22

UBEDLJIVO NAJVEĆE POJAČANJE: Partizan u lovu na velikog ljubimca Delija

Crno-beli u akciji.

Zatišje pred buru. Tako bi se mogao okarakterisati prelazni rok u KK Partizan.

Kevin Panter, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i Aleksa Avramović su stigli, čeka se nova detonacija u Humskoj. A, ona bi mogla da bude najjača.

Najveći evropski klubovi počeli su sa uigravanjem za novu sezonu, a večeras (20.00) prijateljski meč igraće Sevilja i Pari Sen Žermen. Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to prilika da vidimo njihove renovirane ekipe, a kvota na GG3+ je 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - PSŽ.

Kako saznaje MaxBet sport, crno-beli nisu odustali od Nemanje Bjelice (33). Prva dva pokušaja da ga dovedu u Humsku nisu uspela, ali pokušaće crno-beli i “treću ofanzivu” na reprezentativca Srbije.

Bjelica je od 1. avgusta slobodan igrač, napustiće Majami Hit, pa su šanse crno-belih u startu sada veće.

Zanimljivo je da se Bjelica spominje i kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali potvrda o pregovorima, što je i razumljivo, nema iz redova nijednog od beogradskih večitih rivala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.