U prodaji karte za Radnički - Partizan

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji karte za Radnički - Partizan

U info-centrima Turističke organizacije Niša u prodaji su pojedinačne ulaznice za fudbalsku utakmicu Radničkog i Partizana koja će biti odigrana u subotu, 16. avgusta, na stadionu Čair.

Cene pojedinačnih karata za južnu i severnu tribinu, kako kažu u niškom klubu, koštaju 400 dinara, za istok ili zapad 700, a za ložu 1.200 dinara.

- Još se ne zna koliko će karata biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u prodaji, ali neće biti pun kapacitet stadiona. U prodaji su karte za sve tribine, a za ložu prodaja kreće u utorak - kaže Tanja Ćirić, portparol Radničkog.

Prodaja pojedinačnih karata će biti organizovana u info-centrima TON-a: kod ulaza u Tvrđavu, u Voždovoj 7 i Obrenovićevoj 38.

Radno vreme ovih info-centara je svakog radnog dana od 9h do 20h, a u subotu od 9h do 14h.

Tokom petka, 15. avgusta i subote, 16. avgusta biće otvorena i biletarnica na istočnoj tribini.

- Još se ne zna radno vreme te biletarnice. Ona će biti kod službenog ulaza na istočnoj tribini. Rekli su nam da će tamo biti, ali se za nju još ništa konkretno ne zna - dodaje portparol Radničkog.

Građani koji su kupili sezonske karte, kako kažu u Radničkom, moći će da podignu svoje ulaznice od 14. do 16. avgusta u info-centru TON-a u Obrenovićevoj ulici.

Kako navode u klubu, podizanje sezonskih karata “biće moguće i nakon utakmice sa Partizanom”.

Utakmica drugog kola Superlige u kojoj Radnički dočekuje Partizan biće odigrana u subotu, 16. avgusta u 19h na stadionu Čair, kažu u klubu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.