U poslednjem minutu Radnik dao gol Partizanu, ali izgubio

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2019, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poslednjem minutu Radnik dao gol Partizanu, ali izgubio

Na Gradskom stadionu u Surdulici Partizan je prilično rano završio posao - za nešto više od 50 minuta postavio je 2:0, pa domaćem Radniku pogodak u 90. minutu nije doneo ni bod. Zaostali meč 6. kola Superlige završen je sa 1:2, pa su Surduličani porazom stavili tačku na 2019. godinu.

Već u 16. minutu crno-bele su centimetri delili od prvog vođstva. Sejduba Suma je izigrao golmana rivala i šutirao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ka golu, ali je jedan od fudbalera Radnika odbio loptu na samoj gol liniji. Ni tu nije bio kraj opasnosti po gol Surduličana, jer je Takuma Asano pokušao da vrati loptu u gol, ali nije mogao da se izbori sa dvojicom protivnika. Lopta je ponovo odbijena, ali se i dalje nalazila u kaznenom prostoru, gde je prihvatio Umar Sadik, koji je potom pao, te su mu fudbaleri Radnika oduzeli loptu.

Dve dobre intervencije golmana plavih Ivana Kostića sačuvale su rezultat 0:0, koji se ipak promenio u 30. minutu. Ponovo je Suma bio akter, šutirao je, Kostić odbio loptu, ali je Gvinejac ponovo naletao i poslao pored golmana Surduličana, koji se nalazio na zemlji.

Tek što je počelo drugo poluvreme, gosti su duplirali prednost - Asano je izašao sam pred Kostića i šutirao po zemlji sa 15 metara.

U nastavku je još Zoran Tošić zicer poslao u malu mrežu. Surduličani su sve slabije napadali iako su se u prvom poluvremenu i borili. I kada je delovalo da je to - to "pao" je počasni pogodak za domaće. Strelac je bio Luka Mićić, koji je sam doterao loptu do 7 metara od gola i šutirao jako, kroz noge golmanu Filipu Kljajiću.

Sa 1:2 je završen meč, jesenji deo sezone i takmičenje u 2019. godini za oba tima.

Radnik je na 13. poziciji sa 19 bodova, s tim što mu je 11. mesto daleko samo jedan bod. Partizanu je pak ovaj trijuf doneo drugu poziciju na zimskoj pauzi.

Inače, superligaši će naredna 2 meseca pauzirati sa takmičenjem, jer se na terene vraćaju sredinom februara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.