Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2021, 23:32

U nedelju radnik gost Partizana u Beogradu

SURDULICA

Nakon tri kola drugog dela prvenstva, Radnik je prikupio pet bodova i, i dalje je na osmoj poziciji tabele Super lige Srbije. Teško gostovanje je pred Surduličanima u nedelju na stadionu Partizana u Beogradu, ali, iako uvažava domaćina meča, i sam Radnik ima određene adute koji mu daju za pravo da se može nadati dobrom rezultatu.

       – Igramo sa ekipom koja je posle Crvene Zvezde bez sumnje najbolja ekipa u Srbiji. Partizan je jedna dobra ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa jednim jako dobrim i stabilnim trenerom  koji je uspeo da sprovede svoje ideje što se i pokazalo kao dobro. Partizan je ekipa koja se dosta stabilizovala i mnogo bolje izgleda nego u prvom delu prvenstva i evo sada ima dobar niz pobeda za redom. Sve ovo ukazuje da nas čeka jedna jako, jako teška utakmica u nedelju. Mi smo u dobroj formi i učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat. Sigurno je da će oni biti dominantniji, ali opet kažem da i mi imamo određeni kvalitet i pokušaćemo da to iskoristimo i da ih ugrozimo – rekao je uoči ovog n meča trener Radnika, Slavoljub Đorđević.

Utakmica Partizan – Radnik igra se u nedelju od 13 časova na stadionu domaćina meča u Beogradu, a direktan prenos utakmice obezbeđen je na prvom kanalu TV Arene Sprort.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.