Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kom sastavu će Partizan da se suprotstavi Moldeu?

Partizan je u Norvešku otputovao sa 21 igračem. Trener Savo Milošević posle izvesnog vremena ima kompletan igrači kadar na raspolaganju. Štoper Bojan Ostojić, koji se povredio u prvom susretu protiv Malatije, u Beogradu, konačno je fit i može da igra!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,90 na igru 3+ u meču Molde – Partizan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> S obzirom na to da se i Strahinja Pavlović vratio iz Rima i u kombinaciji je za tim, znači da Milošević ima najjaču odbrambenu liniju na raspolaganju – Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović i Slobodan Urošević. Upravo bi ona trebalo da se nađe na terenu protiv Moldea.
Zapravo, Savo bi trebalo da napravi dve izmene u odnosu na tim koji se suprotstavio Norvežanima u Humskoj. Pored Bojana Ostojića, koji se vraća u sastav, odnosno selidbe Igora Vujačića na klupu, među rezervama će da se nađe i golobradi Filip Stevanović, dok će na njegovom mestu da se nađe oporavljeni Takuma Asano.
U veznom redu će se naći uigrani tandem – Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar. Po sredini bi u ofanzivu trebalo da krene Sejduba Suma, a po bokovima pomenuti Asano i Zoran Tošić.
Umar Sadik je iznervirao navijače, jer je za vreme meča, dok su njegovi saigrači bili važnu bitku telefonirao na ogradi! Kasnije se izvinjavao… I pored neprimerenog gesta čini se da mu trenutno nema zamene. U Beogradu ga je zamenio Ognjen Ožegović, ali je nekadašnji fudbaler Čukaričkog bio indisponiran. Čini se da će Sadik, ipak, pre da dobije šansu, nego Ožegović.
Po svemu sudeći, Partizan će da igra u sastavu: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Suma, Asano, Sadik.

The post U kom sastavu će Partizan da se suprotstavi Moldeu? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.