U jeku Zvezdine dominacije, Vule podsetio na početke ove sjajne generacije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U jeku Zvezdine dominacije, Vule podsetio na početke ove sjajne generacije! (foto)

Fudbaleri Crvene zvezde ove jeseni nemaju pravu konkurenciju u Superligi i o mnogima od njih se sve glasnije govori širom Evrope.

S obzirom na čak 19 bodova više od drugoplasiranog Borca ili 24 u odnosu na aktuelnog prvaka Partizana, na Marakani već kuju planove za plasman u Ligu šampiona nartednog leta.

Cilj je da se aktuelni sastav do tada zadrži na okupu, iako za neke, pre svih za Marka Grujića, postoje konkretne ponude.

I dok Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ređa pobedu za pobedom u domaćem šampionatu, Vukašin Jovanović je na dan kada je Zvezda obeležila 24. godišnjicu osvajanja titule prvaka sveta, na svom Instagram profilu postavio fotografiju sa Predragom Rajkovićem, Mihajlom Ristićem, Markom Grujićem, Lukom Jovićem i Vukanom Savićevićem, uz poruku:

''Ovako smo počeli''.

Jovanović očigledno želi da to ostane zabeleženo kada ovaj tim ostvari nešto veliko i na evropskoj sceni...

Ovako smo počeli :)))

A photo posted by Vukasin Jovanovic (@vukasinjovanovic30) on Dec 7, 2015 at 2:52pm PST
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.