U drugom poluvremenu naša igra se raspala

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 23:31

"U drugom poluvremenu naša igra se raspala"

Trener košarkaša Cibone Jakša Vulić objasnio je razloga poraza svog tima od Partizana.

Košarkaši Partizana pobedili su Cibonu 96:67 u Štark areni u trećem kolu ABA lige.

Cibona je odlično otvorila meč u Areni, vodila 15 razlike u prvom poluvremenu, sve vreme bila konkurentna, ali je u drugih 20 minuta stala.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Odigrali smo dobro prvo poluvreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u drugom poluvremenu se naša igra raspala. Oslanjali smo se na šut spolja, izgubili smo dubini i zato se završilo ovako. Partizanu želim sreću u nastavku sezone", rekao je Vulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POČELI SMO PRIČU NEODGOVORNO: Obradović ISTAKAO dvojac koji je pokrenuo Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023

Pobeđena je Cibona...Košarkaši Partizana porazili su Cibonu 96:67 (16:25, 20:17, 31:18, 29:7) u duelu trećeg kola ABA lige...Trener crno-belih Željko Obradović se posle duela zahvalio navijačima, ali i poželeo sreću Ciboni u borbi sa finansijskim problemima...- Zahvaljujem se svima koji su došli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.