U Zagrebu napadnuti navijači Partizana, ima teže povređenih

Izvor: Press, 13.Feb.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zagrebu napadnuti navijači Partizana, ima teže povređenih

Navijači Partizana mirno su sedili i pili piće, zbilja nisu nikoga izazivali. Odjednom su počele da lete boce, kamenje, rekao je jedan od svedoka.
foto: novosti.rs
Košarkaši Partizana poraženi su u Zagrebu od Cedevita, a senku na utakmicu i sportski događaj bacio je incident >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji se dogodio u van "Doma sportova". Desetak hrvatskih huligana, u kafiću "Sport bili", napala je nekolicinu pristalica crno-belog kluba iz Beograda. 

Kako prenosi "Večernji list" tom prilikom letele su čaše, flaše, betonski blokovi, a kao posledica bile su razbijene glave. 

- Došlo je do sukoba više osoba, a sve ostale detalje utvrđujemo. Kriminalističko istraživanje je u toku - poručili su portalu 24sata.hr iz policije.

Svedoci su potvrdili da je sve trajalo 15tak sekundi i da su napadači pobegli sa lica mesta. Kako se navodi jedan od "hrabrih" zagrebačkih huligana je priveden.

- Navijači Partizana mirno su sedili i pili piće, zbilja nisu nikoga izazivali. Odjednom su počele da lete boce, kamenje... Koliko sam uspio da vidim, jedan od navijača Partizana dobio je bocu u glavu - rekao je jedan od očevidaca.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ispovest navijača Partizana na koje su u Zagrebu nasrnuli huligani: Napadnuti samo zato što su Srbi!

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2017, 09:31

Pitali su nas “Jesmo li Srbi” pre nego što su nas napali. U našu odbranu je stalo obezbeđenje Cedevite, kao i konobari kafića - priča S. P. za “Novosti” JESTE li vi Srbi - pitao je jedan od zagrebačkih huligana, pre nego što je sa još desetak obesnih momaka nasrnuo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.