U Radničkom demantuju priče o transferu Ivana Petrovića u Partizan

Izvor: KGsport.info, 06.Jun.2013, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Radničkom demantuju priče o transferu Ivana Petrovića u Partizan


Povodom špekulacija koje su se pojavile prethodnih dana, da bi talentovani vezista Radničkog Ivan Petrović mogao da pojača redove aktuelnog šampiona Srbije, ekipe Partizana, oglasio se sportski direktor kluba Dragan Anđelić i demantovao priče o tom navodnom transferu.
„Nikakvih pregovora sa Partizanom nije bilo. Petrović ima još godinu dana ugovor sa nama.“ – kategoričan je Anđelić.
U klubu se već uveliko radi na formiranju kostura tima za narednu sezonu, a prvi korak je načinjen produžetkom saradnje sa iskusnim trenerom Dragoljubom Bekvalcem.
Planirano je da se igrači Radničkog okupe krajem juna, kada zvanično počinju pripreme za narednu sezonu, čiji će bazičan deo biti obavljen najverovatnije na Zlatiboru.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.