U Partizanu svesni loše igre

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Dec.2010, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu svesni loše igre

Košarkaši Partizana svesni su da da su veoma loše odigrali utakmicu protiv Makabija u Evroligi.
- Mora se priznati da je na našu lošu igru mnogo uticao Makabi, koji ove sezone stvarno igra odlično. Da ih ne poredim sa prošlosezonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ekipom, ali ove sezone igraju dominantno - rekao je kapiten Partizana Petar Božić.
- Mi nismo uradili ono što smo se dogovorili, a to je pre svega da zaustavimo njihov ofanzivni skok, koji im je omogućavao druge napade. Nismo zaustavili ni kontre, niti sve ono što je trebalo. Moramo te stvari da dovedemo u red -  dodao je on.
 Dušan Kecman je rekao  da je njegov tim loše odigrao celu utakmicu.
- Loše smo odigrali čitavu utakmicu i nema tu šta mnogo da se kaže. Odigrali smo lošu odbranu, u napadu smo slabo reagovali na njihov presing. Oni su odmah stekli ogromu razliku, a mi smo se do kraja samo trudili da je smanjimo - rekao je Kecman.
 Centar Partizana Nejtan Džavai tokom cele utakmice vodio je veliku borbu sa Sofoklisom Skorcanitisom.
- On je izuzetno jak, izuzetno tvrd i tako igra. Bilo je teško čuvati ga. U utakmici smo pogrešili što smo dopustili previše ofanzivnih skokova - rekao je Džavai.
Odgovor za lošu igru u Tel Avivu nije imao ni Kurtis Džerels.
- Jednostavno nismo dobro igrali. Ne znam zbog čega, da smo znali popravili bismo to i dobili bismo utakmicu - rekao je on.
I košarkaš crno-belih Džejms Gist priznao je da je njegova ekipa podbacila.
- Moramo da priznamo da je Makabi igrao sjajno, sa mnogo ofanzivnog skoka. Imali su mnogo kontranapada, a mi smo igrali loše - rekao je on.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.