U Partizanu prezadovoljni početnim bilansom: Bravo crno-beli! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu prezadovoljni početnim bilansom: ''Bravo crno-beli!'' (foto)

Partizan se oglasio večeras na Tviteru i pohvalio se najnovijim brojkama.

Kako je juče najavljeno, danas je počela prodaja sezonskih ulaznica za utakmice košarkaškog kluba Partizan za predstojeću sezonu.

U zavisnosti od sektora i tribine, ulaznice koštaju od 9.000 do 26.000 dinara, ne računajući popust, a prodaja je počela danas u 10 časova.

Na kraju radnog dana, u Partizanu su ''podvukli crtu'' i objavili prve brojke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očigledno veoma zadovoljni odzivom navijača.

''Bravo crno-beli!!! Prvog dana prodato je 239 sezonskih ulaznica za mečeve  KK Partizan u sezoni 2019/20! Napomena: U ovaj broj NE ULAZI veliki broj rezevisanih karata!'', poručuju iz Partizana.

-

Bravo crno-beli!!! Prvog dana prodato je 239 sezonskih ulaznica za mečeve #KKPartizan u sezoni 2019/20! 🏴🏳🏴🏳💪🏀

Napomena: U ovaj broj NE ULAZI veliki broj rezevisanih karata! pic.twitter.com/ogarDgdZIz

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 29, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POČELA PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA ZA PARTIZANOVE MEČEVE: Grobari oduševili crno-bele! Evo koliko je karata prodato prvog dana (FOTO)

Izvor: Kurir, 29.Jul.2019

Ponedeljak je bio prvi dan prodaje sezonskih ulaznica za utakmice Košarkaškog kluba Partizan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.