U Partizanu najbolje tek sledi, Iliev ima keca u rukavu, ko je naredno pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu najbolje tek sledi, Iliev ima ''keca u rukavu'', ko je naredno pojačanje?

Zatišje je dugo trajalo, Partizanova ofanziva na pojačanja tek treba da donese konkretne rezultate.

Nedeljama su navijači Partizana čekali na prvo pojačanje u tekućem prelaznom roku, a onda je danas konačno otkriveno i prvo ime koje će biti dodato na Mirkovićev spisak igrača kojima trenutno raspolaže.

To je Musa Nžije, krilni vezista norveškog Stabeka, čiji se dolazak u Beograd očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u sredu, kada bi trebalo da bude i zvanično promovisan u Humskoj.

Ali, izgleda da je to samo početak, vrlo brzo bi navijači Partizana trebalo da dočekaju još jednu dobru vest iz kluba po pitanju pojačanja.

Naime, ''Novosti'' večeras prenose svoja saznanja da će u narednih par dana Partizan najverovatnije završiti još jedan važan posao. Navodi se da je u pitanju angažovanje još jednog stranca, čije se ime za sada drži ''u strogoj tajnosti'', a ono što je za sada poznato - radi se o ofanzivnom vezisti.

Ukoliko se to i potvrdi, crno-beli bi stigli do brojke od sedam stranaca u ekipi, računajući i pomenutog Musu Nžija, ukoliko u međuvremenu neko od aktuelnih stranaca u timu (Enake, Valijente, Rikardo, Zakarić, Šćekić) ne ode iz Partizana.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.