U Partizanu angažovali stručnjake i tvrde da gola nije bilo

Izvor: RTS, 24.Sep.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu angažovali stručnjake i tvrde da gola nije bilo

Remi u 158. "večitom" derbiju ostao je u senci sporne odluke sudija da priznaju gol Crvenoj zvezdi. FK Partizan angažovao je stručnjake, prema čijim ocenama lopta nije prešla gol-liniju.
Velika prašina se podigla u javnosti zbog izjednačujućeg gola Boaćija u 73. minutu utakmice. U Partizanu ne mogu da se pomire sa činjenicom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je gol priznat, jer smatraju da nije cela lopta prešla gol-liniju.

"Fudbalski klub Partizan angažovao je stručnjake koji su na geodetskom premeru pokazali kako gola Crvene zvezde u 158. 'večitom' derbiju nije bilo", navodi se na sajtu FK Partizan.
S druge strane, u Crvenoj zvezdi su sigurni da je lopta prešla gol-liniju, ali i da je prethodno napravljen penal nad strelcem Boaćijem, kojga je u odlučujućem trnutku defanzivac Partizana Svetozar Marković sa obe ruke vukao za dres.

 
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KO JE SUDIJA NENAD ĐOKIĆ: Dobio "ćušku", menjao iskaz, išao na EP

Izvor: Večernje novosti, 24.Sep.2018

Nenad Đokić, fudbalski sudija iz Užica, postao je iznenada jedan od glavnih "junaka" 158. večitog derbija pošto je u 73. minutu sugerisao glavnom arbitru Danilu Grujiću da prizna izjednačujući gol Zvezdi NENAD Đokić, 39-godišnji fudbalski sudija iz Užica, postao je iznenada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.