U Partizan stiže još jedan reprezentativac, na prozivci samo četvorica

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizan stiže još jedan reprezentativac, na prozivci samo četvorica

Košarkaški klub Partizan ovog leta je već pojačao jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine, Obrad Tomić, a njegovim stopama bi mogao da krene još jedan član državnog tima naših zapadnih komšija.

Kako prenose mediji iz Bosne i Hercegovine crveno-beli se interesuju za Ismeta Sejfića (24), koji može da pokriva pozicije krilnog centra i centra.

Navodi se da je kontakt između dve strane uspostavjen i da su pregovori u toku.

Sejfić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prošle sezone igrao za mađarski Pečuj, za koji je prosečno beležio 17 poena po meču. Nastupao je još za mostarski Student, Vogošću i litvanski klub Džukija.

Za ponedeljak je zakazana i prozivka u KK Partizan na kojoj će biti samo čevorica igrača iz seniorskohg tima - Vanja Marinković, Mihailo Andrić, Nikola Tanasković i Slobodan Jovnović. Amerikanci Skiner i Bejker bi trebalo da stignu do kraja nedelje, a Obrad Tomić kada završi sa obavezama prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Za sada još uvek nije poznato da li će kapiten Novica Veličković da nastavi saradnju sa klubom, a trener Miroslav Nikolić na računa na Đorđa Majstorovića i Miloša Koprivicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.