U Partizan stigli rezultati testiranja, oglasio se doktor Moma Jakovljević

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 21:50

U Partizan stigli rezultati testiranja, oglasio se doktor Moma Jakovljević

Ova tema od juče je u prvom planu u Partizanu i oko njega.

Podsetimo, juče se u prepodnevnim satima pojavila zabrinjavajuća informacija da je centar Partizana Nikola Janković zaražen koronavirusom i da postoji opasnost da u ekipi ima još zaraženih, zbog čega je ostatak tima i stručni štab vrlo brzo preventivno testiran na koronavirus.

Rezultati su stigli već danas, a u razgovoru za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Novosti'' otkrio ih je Partizanov klupski lekar dr Moma Jakovljević.

''Ukupno je 30 njih testirano, počev od igrača, kompletnog stručnog štaba, nekoliko juniora, tim menadžera Dušana Kecmana, sportskog direktora Nikole Lončara i svi rezultati su negativni'', potvrdio je Jakovljević dobre vesti.

Veoma je važno i da zaraženi Nikola Janković nije osetio nikakve simptome, a testirao se samo iz razloga kako bi mogao da otputuje u inostranstvo tokom predstojeće letnje pauze.

U proteklih nedelju dana, Janković je bio prisutan i na fudbalskom derbiju prošle srede, kao i na košarkaškoj utakmici koju je organizovala Mega Bemaks, povodom odlaska Dejana Milojevića u Ameriku, posle decenije provedene u njihovom klubu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.