U POTRAZI ZA NOVIM REPREZENTATIVCIMA?  Selektor Orlova sa tribina prati meč Vojvodine i Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 20:29

U POTRAZI ZA NOVIM REPREZENTATIVCIMA? Selektor Orlova sa tribina prati meč Vojvodine i Partizana

Polufinale Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana su na teškom ispitu u Novom sadu. U polufinalu Kupa Srbije igraju meč protiv ekipe Vojvodine. Osim dozanog fudbalskog umeća na terenu većinu javnosti je zaintrigirala pojava selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija na tribinama stadiona Karađorđe.

Dragan Stojković Piksi se nekoliko minuta nakon početka meča na Karađorđu pojavio na tribinama i najpre se rukovao sa članovima uprave kluba iz Humske.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Sa njim u društvu se pojavio i direktor fudbalske A reprezentacije Srbije i bivši golman Crvene zvezde Stevan Stojanović.

Ostaje pitanje iz kog razloga se Stojković pojavio baš na ovom meču i da li neko od fudbalera Vojvodine ili beogradskog Partizana može očekivati poziv u A tim selekcije Srbije.

Inače, beogradska Crvena zvezda je prva izborila plasman u finale Kupa Srbije nakon što je danas savladala ekipu Radnika rezultatom 2:1.

Pokušao je Juventus da formiranjem Superlige izbegne borbu za Ligu šampiona, ali nije uspeo, pa ga čeka velika borba za četvrto mesto u Seriji A. Večeras (20.45) mu u goste dolazi Parma, a kvota na keca je 1,33, dok je kombinazzija 1&3+ 1.65. Pogledajte sve kvote kladionice Mozzart za Juventus - Parma.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.