U PARTIZANU PRESEKLI: FIlipovski BIVŠI, Matović PRIVREMENO rešenje, evo ko će biti trener Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 18:10

U PARTIZANU PRESEKLI: FIlipovski BIVŠI, Matović PRIVREMENO rešenje, evo ko će biti trener Partizana

Crno-bele čeka odlučujuči meč u Evrokupu.

Partizan u sredu očekuje odlučujuća utakmica za plasman u plej-of Evropkupa protiv francuskog Metropolitana. Crno-bele na tom meču neće voditi Saša Filipovski koji se definitvno rastao sa klubom iz Humske.

Ekipu će protiv francuske ekipe najverovatnije voditi njegov asistent Aleksandar Matović koji je već dugo u klubu, poznaje sistem i moći će da spremi ekipu do srede.

Kako prenosi Sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žurnal, iza kulisa se govori o još nekim rešenjima, s obzirom da još uvek nije jasno da li će Matović preuzeti ekipu do kraja sezone.

Zvezda je sve karte bacila na ABA ligu, a da bi u plej-of ušla s prvog mesta mora da pobeđuje – večeras (21.00) gostuje u Splitu, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Split – Zvezda.

Govori se da su crno-beli zainteresovani za Zvezdana Mitrovića, pominje se i bivši trener Budućnosti Petar Mijović, a postoji mogućnost i da Dejan Mijatović bude prekomandovan sa mesta koordinatora mlađih selekcija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.