U OFANZIVI: Englezi neće samo Boaćija, već i igrača Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OFANZIVI: Englezi neće samo Boaćija, već i igrača Partizana (FOTO)

Zainteresovano nekoliko klubova.

Napadači Crvene zvezde i Partizana, Ričmond Boaći i Leandre Tavamba zanimljivi su klubovima iz Premijer lige. Za Boaćija je zainteresovan Everton, kao i Čelsi, a "u red" je stao i Kristal Palas (više pročitajte OVDE). Povodom brojnih spekulacija o odlasku iz Ljutice Bogdana, oglasio se i agent napadača iz Gane, Ivica Pavlović.

Pročitajte i:

- Interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postoji sa više strana, ali ni sa kim nismo ušli u konkretne pregovore. Ja sam igračev zastupnik i on je sve prepustio meni. Uopšte ne razmišlja o eventualnom transfer, fokusiran je isključivo na važne utakmice koje ima u narednih nekoliko dana. Kada prođu utakmice sa Kelnom (7. decembar) i Partizanom (13. decembar), sešću sa ljudima iz kluba i porazgovaraćemo o svemu - rekao je Pavlović za Informer i dodao da mnogo toga zavisi od ishoda utakmice sa Jarčevima.

Posle meč na stadionu "Rajko Mitić" znaće se koji će tim uz prvoplasirani Arsenal ići u nokaut fazu, sa drugog mesta.

- Ako Zvezda prođe, možda neće želeti da ga pusti ni po koju cenu. Polako, videćemo sve. Nekoliko klubova se interesuje za njega, iz Engleske, Kine i nekih drugih liga.

Na drugoj strani, za Tavambu postoji interesovanje, takođe iz Engleske. Kamerunca bi u svojim redovima želeo da vidi Njukasl za koji već igra Aleksandar Mitrović. Spekuliše se o sumi od 2,5 miliona evra.

Transfer news: Newcastle United should eye Leandre Tawamba as Aleksandar Mitrovic replacement #nufc #magpies #toon https://t.co/eof5rL9rT9

— HITC Transfer News (@HITCdeadlineday) November 30, 2017

- Verujem da mogu da ostvarim san i zaigram u Engleskoj. Nije to pitanje godina, iako ću u decembru na napunim 28. U fudbalu će se uvek računati kakav ti je učinak, a ne koliko si star. Moj zemljak Rože Mila, igrao je tip na Mondijalu u 42. godini. Ako je on mogao da igra na najvišem nivou u tim godinama, zašto ja ne bih mogao sada u Engleskoj - objasnio je Tavamba, svestan da bi problem mogla da bude radna dozvola.

- Moram da imam 60 ili odsto nastupa za reprezentaciju u poslednje dve godine, a to mi nedostaje.

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Voljeni klub im je SPREMIO veliko iznenađenje (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Boaći, sad se pokaži! ''Pola Evrope'' dolazi da ga gleda protiv Kelna!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017, 12:43

Svoj odličan golgeterski učinak od dolaska u Zvezdu mogao bi da začini i sada kada je najvažnije, u četvrtak protiv Kelna, a svaki njegov potez pratiće skauti iz nekoliko poznatih evropskih klubova...Ričmond Boaći je već nekoliko meseci na oku brojnih evropskih klubova, a interesovanje za njega...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.