U Nordsjelandu priznaju: Ovo BOLI!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nordsjelandu priznaju: ''Ovo BOLI!''

Danci u ne baš dobrom raspoloženju dočekuju revanš sa Partizanom u Humskoj.

Podsetimo, Nordsjeland je prošlog vikenda poražen na gostovanju ekipi Alborga sa 1:0, što im je treći poraz u tri odigrane utakmice u proteklih nedelju dana. Prvo su izgubili i od Brondbija (2:0) u šampionatu Danske, a onda u četvrtak i od Partizana (1:2) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najnovijeg neuspeha, mladi napadač Nordsjelanda Mikel Damsgard priznaje da im je poraz od Alborga teško pao, pogotovo što su gol primili u 90. minutu.

''Veoma smo razočarani. Bio je to udarac u stomak koji i dalje boli. Morali smo u prvom delu igre da steknemo prednost i to je ono što boli. Uvek se trudimo da dominiramo, ali verovatno nismo očekivali da ćemo imati toliko loptu u posedu. To treba da iskoristimo i da postižemo golove.





Ipak, ima i dosta dobrih stvari koje ćemo poneti iz ove utakmice'', istakao je Damsgard i izrazio nadu da će njegova ekipa biti mnogo efikasnija u Beogradu protiv Partizana.

Revanš utakmica Partizan - Nordsjeland igra se u četvrtak u Humskoj, s početkom u 20:30h.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan oslabljen pred Nordsjeland!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 13:06

Loše vesti za Zorana Mirkovića...Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje revanš meč protiv Nordsjelanda u Beogradu, ali će taj duel propustiti Ognjen Ožegović, javlja Telegraf...Napadač je odigrao čitavu utakmicu protiv Zemuna u nedelju, ali je zadobiio težak udarac u butni mišić zbog kojeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.