U Humskoj prkose koronavirusu, sprema se ugovor za bitnog igrača!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020, 11:58

U Humskoj prkose koronavirusu, sprema se ugovor za bitnog igrača!

Partizan smatra da je to zaslužio.

Bojan Ostojić će ostati komandant odbrane Partizana, prenosi "Žurnal".

Ovaj štoper je bio pod znakom pitanja još od dolaska Sava Miloševića u Partizan, ali se odnosom prema dresu i igrama na terenu potrudio da bude i naredne sezone u timu.

Zacementirao je svoje mesto u startnoj postavi i pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << daleko mlađih fudbalera.



"Ostojić je jedan od najboljih momaka, sigurno da zaslužuje produžetak ugovora"
, rekao je Miloš Vazura.

Ovaj fudbaler ima 36 godina i čini sjajan tandem sa mladim Pavlovićem, koji nažalost po navijače crno-belih odlazi na kraju sezone u Monako.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Partizanu nije uspeo, ali u Belorusiji igra sve bolje - juče upisao i asistenciju (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020

Mnogi će širom sveta ovih dana čuti i za njega, s obzirom na to koliko ljudi sada prati belorusku ligu...Mladi štoper Dominik Dinga došao je prošlog leta u Partizan, ali nije uspeo da se izbori za iole značajniju ulogu u timu, pa je već zimus došlo do njegovog rastanka sa crno-belima...Brzo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.