U Humskoj pao potpis za budućnost!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Humskoj pao potpis za budućnost!

"Crno-beli" se uzdaju u kvalitete talentovanog veziste.

Partizan je danas objavio lepu vest.

Prvi profesionalni ugovor sa klubom iz Humske potpisao je talentovani defanzivac Mateja Stjepanović koji se obavezao na vernost "crno-belima" do leta 2023. godine.

"Osam godina sam u Partizanu i ovim činom mi se samo ostvario prvi san. Naredni je da dobacim do prvog tima i debituje za seniore. Zahvalan sam direktoru Vanji Radinoviću i njegovom saradniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Goranu Arnautu što su mi ukazali poverenje. Nadam se da ću ga dobrim igrama opravdati", kazao je momak rođen 2004. godine.

Stjepanović je kapiten kadetske reprezentacije Srbije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bivši MVP, veliki talenat... Zvezda to zna da ceni, epilog - potpis ugovora!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 14:08

U Zvezdi misle na budućnost...Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor na četiri i po godine sa juniorom Filipom Anđušićem...Junior Zvezde je potpisao prvi profesionalni ugovor. On je bivši MVP kadetske lige Srbije i jedan od najtalentovanijih igrača 2002. godišta, saopšteno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.