U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE: Sadik je MAŠINA - novi GOL za RADOST Partizana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 17:14

U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE: Sadik je MAŠINA - novi GOL za RADOST Partizana! (VIDEO)

Nigerijac nastavio fenomenalnu seriju.

Almerija je doživela neprijatno iznenađenje kod kuće remiziravši protiv Sabadelja 2:2, ali je Umar Sadik nezadrživo nastavio pohod ka tituli najboljeg strelca Segunde.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Bivši napadač Partizana ponovo je zatresao mrežu, u drugom susretu zaredom, ovog puta protiv Sabadelja za 2:1, što je njegov 12. pogodak otkako je došao iz Humske u Almeriju.

Inače, Nigerijac je bio precizan deveti put, u poslednjih sedam mečeva, a 10. put od 15 utakmica kada je bio starter.

Crveno-beli sa juga Španije poveli su golom Koste u 38. minutu, dok je izjednačenje doneo Rubio u 66. minutu. Mogao je Sadik da uveća lični konto, pošto mu je 180 sekundi pre datog gola, poništen još jedan zbog ofsajda, posle odgledanog VAR-a.

Što mu je tada "oteto", Nigerijac je ispravio tri minuta kasnije, što je posebno obradovalo sve u Partizanu, budući da će se u slučaju ulaska Almerije u Primeru, sa Sadikovim doprinosom, crno-belima sleduje 3.000.000 evra.

Goooool de Sadiq!!! @U_D_Almeria 2 - Sabadell 1. pic.twitter.com/LCAqL4wqjp

— Jaime Salvador (@JaimeSGongora) January 24, 2021

U Humskoj zadovoljno trljaju ruke, jer bi cifra mogla da skoči na celih 4.000.0000 evra, ukoliko Umar odigra 50 mečeva za španski klub (tada bi Partizanu pripalo dodatnih 500.000 evra) i ako Sadik postigne 20 golova u sezoni, što donosi dodatnih 500.000 evropskih novčanica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.