U HUMSKOJ MOGU DA ODAHNU: Partizanu stigla NAJLEPŠA moguća vest pred revanš sa Slovacima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 06:59

U HUMSKOJ MOGU DA ODAHNU: Partizanu stigla NAJLEPŠA moguća vest pred revanš sa Slovacima!

Bolje nije moglo.

Fudbaleri Partizana savladali su u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope ekipu Dunajske Strede, ali će crno-belima pred revanš u Slovačkoj posao biti znatno olakšan.

Iako je trebalo da reše sve dileme u Beogradu, kada se gledaju propuštene prilike, izabranici Aleksandra Stanojevića imaju otvoren put ka 3. kvalifikacionoj rundi, jer je DAC ostao bez najboljeg igrača!

Naime, kapiten slovačkog tima Erik Ramirez potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je petogodišnji ugovor sa Dinamom iz Kijeva i već zadužio opremu višestrukog šampiona Ukrajine, tako da neće konkurisati za revanš sa Parnim valjkom narednog četvrtka.

#Deportes | Eric Ramírez firmó por 5 años con Dinamo Kievhttps://t.co/zdjonquS8M

— Diario Primicia (@DiarioPrimicia) July 24, 2021

Vicešampion Slovačke zaradiće od obeštećenja 1.750.000 evra, što je tri i po puta više nego pre dve godine kad ga je doveo iz Harvine, tada kao anonimusa.

U međuvremenu je snažni napadač izrastao u najboljeg igrača DAC, na 68 utakmica u svim takmičenjima dao 28 i asistirao za 11 golova, a minuli ciklus okončao sa 17 pogodaka što je bila najbolja preporuka transferu.

Bio je Ramirez blizu transfera u Rubin iz Kazanja, po znatno povoljnijim uslovima, pominjala se suma od 3.000.000 evra, ali je dogovor u poslednji čas propao. Zatim se zaputio u Kijev, prošao lekarske preglede i biće adut ekipe Mirčee Lučeskua u nameri da odbrani naslov prvaka i što bolje se predstavi u Ligi šampiona.

Ovo je ujedno drugi najvredniji odlazak iz DAC-a u istoriji. Više novca (2.230.000 evra) klub je inkasirao samo kad je januara 2019. prodao Vakuna Isufu Baja u škotski Seltik.

Trener DAC-a Antal Nemet od centralnih napadača ima na raspolaganju Nigerijca Abdulrahmana Taiva i Hrvata Marka Divkovića, koji se u prvom meču na stadionu Partizana nisu ni videli.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.