U FMP-u očekuju utakmicu za uživanje protiv Partizana

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U FMP-u očekuju utakmicu za uživanje protiv Partizana

Mogu li ''Panteri'' da nastave niz?

Ekipa FMP-a izvanredno je započela novu sezonu ABA lige, u prva četiri kola je upisala četiri pobede i uz Cedevita Olimpiju je jedina neporažena.

Večeras od 20 časova ''Panteri'' će biti na najvećem iskušenju od početka sezone, rival će im biti Partizan u ''Pioniru'', a u susret ovom meču, trener FMP-a Vladimir Jovanović je izrazio nadu da će večerašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << derbi biti utakmica za uživanje.





''Očekuje nas gostovanje ekipi koja se nalazi u dobroj formi, što pokazuju rezultati u Evrokupu.







Imaju kvalitetan tim, sa puno iskusnih i stranih igrača koji je sigurno pravljen za najviše domete. Kod kuće imaju podršku navijača i dodatnu energiju koju odlično koriste.







Sa druge strane, sve navedeno bi trebalo da nam bude veliki motiv i izazov. Potrebno je da odigramo sa velikom energijom, da budemo čvrsti u svakom duelu da pokažemo svoj talenat i da uživamo u utakmici'', istakao je Jovanović.

Umereni optimista je i Stefan Đorđević, jedan od najboljih igrača FMP-a.

''Očekuje nas teska utakmica pošto igramo protiv ekipe koja ima kvalitetne igrače i koja je favorit na svom terenu. Mi ćemo dati svoj maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da teren napustimo zadovoljno'', naglasio je Đorđević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trener FMP-a o tome šta njegov tim koštalo poraza protiv Partizana

Izvor: B92, 03.Nov.2019, 00:43

Trener FMP-a Vladimir Jovanović ocenio je da je "prazan hod" u trećoj četvrtini koštao njegov tim boljeg rezultata protiv Partizana...Crno-beli pobedili su FMP sa 90:85 u petom kolu regionalne ABA lige..."Čestitam Partizanu na pobedi. Imali smo prazan hod sredinom i krajem treće četvrtine i to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.