U DANU KADA SE IGRA MAJSTORICA ABA LIGE! Sud oborio odluku, Ostoja nije predsednik JSD Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 13:59

U DANU KADA SE IGRA MAJSTORICA ABA LIGE! Sud oborio odluku, Ostoja nije predsednik JSD Partizan

Rešavaće se šampion Jadrana u košarci.

Nema kraja drami u JSD Partizan i odnosima među dva najveće sekcije crno-belih, fudbalske i košarkaške.

Usvajanjem tužbenog zahteva FK Partizan je poništena odluka sa Vanredne sednice sportskog društva iz 12.9.2022, te Ostoja Mijailović se pravno više ne smatra predsednikom JSD Partizan, objavio je portal "Telegraf".

- Usvaja se tužbeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahtev tužioca Fudbalskog kluba "Partizan" sa sedištem u Beogradu, u odnosu na tuženog Jugoslovensko sportsko društvo "Partizan" sa sedištem u Beogradu, pa se UTVRĐUJE da su ništavne i da ne proizvode pravna dejstva Odluka o izboru Ostoje Mijailovića sa predsednika Jugoslovenskog sportskog društva 'Partizan', doneta na Vanrednoj sednici Skupštine Jugoslovenskog sportskog društva 'Partizan', koja je održana dana 12.09.2022. godine i Odluka o imenovanju lica ovlašćenog za zastupanje, doneta na sednici Upravnog odbora Jugoslovenskog sportskog društva "Partizan", koja je održana 13.09.2022. godine -  piše u presudi, prenosi Telegraf.

Teško je reći da će se na ovome stati, obzirom na međusobno nerešene odnose i konkurenciju. Takođe, odluka je objavljena u danu kada KK Partizan igra majstoricu finala ABA lige.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.