U Čukaričkom razmišljaju, na Partizan kao protiv bilo koga drugog

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020, 14:52

U Čukaričkom razmišljaju, na Partizan kao protiv bilo koga drugog

Fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević rekao je danas da se nada pozitivnom ishodu protiv Partizana u predstojećoj superligaškoj utakmici.

"Nadamo se pozitivnom ishodu u Humskoj. Teško je sada da kažem da li bi to bio bod ili sva tri. Zavisi, kako meč bude tekao", rekao je Birmančević za klupski sajt.

Partizan i Čukarički će se sastati u subotu od 16.00, u 17. kolu srpskog prvenstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Birmančević je nekada igrao za Partizan.

"Za mene, meč protiv Partizana je kao i svaki drugi. Pobeda takodje vredi tri boda i tu se ta priča završava", kazao je Birmančević.

Partizan je drugi na tabeli, a u prošlom kolu je ubedljivo pobedio TSC.

"Iskreno, nisam stigao da pogledam utakmicu, ali čim su njima dali četiri gola, to dovoljno govori. Odbrana im je takodje vrlo stabilna, forma u usponu. Partizan je ponovo u vrhu uz Crvenu zvezdu, ali na nama je da damo sve od sebe i da probamo da dodjemo do pozitivnog rezultata", naveo je Birmančević.

"Sejduba Suma i Bibras Natho su igrači koji prave razliku u Partizanu, sjajni su igrači. Opasnost vreba sa svih strana od crno-belih, ali posebnu pažnju moramo da obratimo na vrlo kvalitetne strance", dodao je.

Čukarički je četvrti na tabeli posle serije dobrih rezultata, a po rečima Birmančevića, cilj je da se izbori Evropa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.