Tvrda utakmica, mnogo grešaka i vođstvo Partizana! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrda utakmica, mnogo grešaka i vođstvo Partizana! (TVITOVI)

Velika borba u "Pioniru", mnogo grešaka i minimalno vođstvo Partizana.

Gosti su otvorili meč poenima Erla Klarka, ali im je to bilo jedino vođstvo u prvom poluvremenu. U uvodnih sedam minuta Budućnost je imala više izgubljenih lopti nego datih poena, dok je Partizan to koristio i brzo stigao do prve dvocifrene prednosti (15:4).

Usledio je tajm-aut Jasmina Repeše i dobar odgovor igrača Budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji serijom 8:0 smanjuju zaostatak, a poslednje što smo videli u prvom kvartalu bilo je zakucavanje Nikole Jankovića za 17:12.

U prvih deset minuta Stefan Janković je bio najefikasniji u domaćem timu sa 7 poena, ali ga u drugoj četvrtini nije bilo među poenterima.

Na startu druge deonice Đorđe Gagić poentira nakon ofanzivnog skoka, ali isti igrač vrlo brzo stiže do treće lične greške kojom je napravio problem Andrei Trinkijeriju.

Budućnost mini serijom od 5:0 hvata priključak, ali Partizan dobro odgovara i ponovo dolazi do dvocifrene prednosti (27:17).

Završnicu druge četvrtine obeležila je izuzetno loša igra izabranika Andree Trinkijerija. Partizan je nizao greške u napadu i dozvolio gostima da se ponovo rezultatski vrate u meč.

Kulminiralo je tehničkom greškom Andree Trinkijerija na pet sekundi pre kraja prvog poluvremena, pa je Budućnost uspela da stigne do "pola koša" zaostatka na kraju druge četvrtine 32:31.

Kakva odbrana Gegica !!!

— GROBARI (@familyPARTIZAN) 10. фебруар 2019.

Zasto Gagic ne ide da igra za fmp npr. :( #partizan

— mn (@Marko_Nisavic) 10. фебруар 2019.

Udje Vanja ovi naprave seriju 8-0... Ajde da ne igra? #KKP #KKPartizan

— PartizanNiksic (@Partizan_Niksic) 10. фебруар 2019.

Igramo 7 minuta vrhunsku odbranu, pržimo i onda zajebeš 2 napada i stignu te u minuti... Klasičan Partizan. #KKP

— PitBull (@PitBullSM7) 10. фебруар 2019.

Renfroe - Sy

🔥🔥🔥

— JSD Partizan Arg (@ArgJsdPartizan) 10. фебруар 2019.

Pocinjemo sa glupostima 😏.

— GROBARI (@familyPARTIZAN) 10. фебруар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.