Tužilaštvo traži pritvor za vođu navijača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2023, 12:53

Tužilaštvo traži pritvor za vođu navijača

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan David V. (24) zbog sumnje da je 11. aprila nasrnuo na policijske službenike prilikom pražnjenja tribine stadiona na fudbalskoj utakmici između Čukaričkog i Partizana, koja je prekinuta.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Davidu V. se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni je jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Shadows".

Osuđivan je i ranije, a trenutno je na uslovnoj kazni zbog krivičnog dela teška telesna povreda.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tužilaštvo traži pritvor za vođu navijača

Izvor: B92, 15.Apr.2023

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan D.V. (24)...Saslušan je zbog sumnje da je 11. aprila nasrnuo na policijske službenike prilikom pražnjenja tribine stadiona na fudbalskoj utakmici između Čukaričkog i Partizana, koja je prekinuta...Osumnjičeni je na saslušanju negirao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.