Tužbe stigle na naplatu - Šta će preduzeti Partizan?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužbe stigle na naplatu - Šta će preduzeti Partizan?

Dokument koji se pojavio na sajtu FIBA zabrinuo je navijače Partizana. Saznajemo da su crno-beli na putu rešavanja problema.

Košarkaški klub Partizan NIS obavio je dobar posao tokom leta na izmaku i formirao respektabilnu ekipu za takmičenje na nekoliko frontova.

Da problemi još uvek postoje i da se klupsko rukovodstvo bori sa njima svedoči i dokument koji se pojavio na zvaničnom sajtu FIBA.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Radi se o presudi u slučaju tužbi koje su zbog neisplaćenih plata i bonusa podneli bivši igrači Partizana Džejms Gist, Dru Gordon i Dominik Džejms.

Presuđeno je u korist pomenutih igrača, tako da Partizan sa sve troškovima suđenja treba da plati ukupnu cifru u iznosu od 124.226 dolara.

Navijače je zabrinula ova informacija, ali nezvanično saznajemo da u Partizanu rade na rešavanju problema.

Kako trenutno stoje stvari crno-beli su blizu rešenja jer je ostalo da se reši pitanje vezano za dinamiku isplate pomenutog duga.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIBA objavila dokument, Partizan plaća 110.000 evra

Izvor: B92, 01.Sep.2018

Košarkaški klub Partizan bio je na dobrom putu da se stabilizuje posle nekoliko turbulentnih sezona, ali su se pojavili novi problemi...U subotu se na zvaničnom sajtu FIBA pojavio dokument koji potvrđuje da su "crno-beli" izgubili spor sa trojicom bivših igrača i da će morati da im isplate novac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.