Tužan dan za partizanovce – preminuo Miša Tumbas

Izvor: B92, 04.Apr.2020, 14:05

Tužan dan za partizanovce – preminuo Miša Tumbas

Jedan od najpoznatijih navijača Partizana Miroslav Gajić preminuo je u subotu.

Gajića, koji je imao 66 godina, pronašla je žena koja mu svakodnevno donosi lekove i hranu. Tačan uzrok smrti nije objavljen.

Više podataka biće poznato uskoro, a ovu vest javnosti je objavio klub kojmje popularni Miša Tumbas posvetio ceo svoj životni vek.

"Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan", tim rečima oprostili su se crno-beli od miljenika mnogih igrača i navijača.

Gotovo da nije mogla da prođe fudbalska, košarkaška, rukometna ili vaterpolo utakmica bez poznatog Tumbasa i njegovog prepoznatljivog glasa i pokliča.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuga! Otišao Miša, čovek koji je živeo za Partizan!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020

FK Partizan nas nije dočekao danas sa lepim vestima...Jedan od najpoznatijih navijača Partizana koji je zabavljao sve u halama i stadionima, Miša Tumbas, preminuo je danas...Miroslav Gajić, kako mu je bilo pravo ime i prezime, preminuo je u 66. godini života...FK Partizan se oglasio na Tviteru povodom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.