Turci našli pare za Dijaru

Izvor: Blic, 06.Jan.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci našli pare za Dijaru

Zimski prelazni rok za Crvenu zvezdu je završen, bar što se dovođenja igrača tiče, stižu uveravanja sa „Marakane“ dok će Partizan biti aktivan verovatno do samog zatvaranja fudbalske pijace u Srbiji. Naime, crveno-beli kažu da su sa šest fudbalera, dovedenih ove zime popunili sve rupe u timu, a da zeleno svetlo za odlazak imaju samo Pavle Ninkov i Slavko Perović.

Na drugoj strani Topčiderskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brda u Humskoj, čekaju da vide kako će teći prodaja, jer je moguće, da posle Bogunovića koji je otišao na pozajmicu u Kadiz, klub napusti još deset fudbalera. Lamin Dijara je praktično već postao stanovnik Gacijantepa, s obzirom da su Turci našli bankovne garancije za otkup njegovog ugovora, talentovani Adem Ljajić bi do kraja nedelje već trebalo da se preseli ili u Rubin ili u Fjorentinu, Radosav Petrović čeka ishod finalnih pregovora sa Birmingemom, a unosna ponuda je stigla i za Almamija Moreiru od Al Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.