Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 19:36

Turbo Asano pored Miladina kao Bejl protiv Barse (VIDEO)

Sjajna asistencija Partizanovog Japanca protiv Čukaričkog

Makar dva metra je Miladin Stevanović bio u boljoj poziciji i bliži lopti koju je u dugačak for gurnuo Takuma Asano... Delovalo je da je Partizanov Japanac uzalud krenuo da trči ka lopti koju je šutnuo daleko ispred sebe. Očekivalo se da će desni bek Čukaričkog lagano da stigne do nje.

Ali Asanova turbo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << brzina i japanska upornost su potom obasjali travnjak u Humskoj. Poput strele se Asano sjurio ka lopti, trčao je izvan granica igrališta, zaobišao Stevanovića, stigao do lopte i onda kao na tacni poslužio Bojana Matiča na petercu kojem je ostalo samo da izvrši egzekuciju.

Asanov trk je u mnogome podsetio na onaj čuveni gol Gereta Bejla u finalu Kupa Kralja protiv Barselone 2014. kada je Velšanin obrukao Marka Bartru i doneo Realu trofej. Asano nije dao gol poput Bejla, nije ovo mnogo bitna utakmica kao ta Bejlova, ali je svakako potez koji će se dugo pamtiti i kakav se retko viđa u našem sporom fudbalu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.