Tumbin savet Tomiću: Nemoj sastav kao protiv OFK-a!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbin savet Tomiću: ''Nemoj sastav kao protiv OFK-a!''

Iako ga je pohvalio za hrabru odluku prošlog vikenda na Vračaru, Ljubiša Tumbaković smatra da Partizanu danas treba nešto drugo.

Partizan je neslavno započeo drugi deo sezone, ali i pored poraza od OFK Beograda (1:2), ono što može da raduje navijače Partizana jeste činjenica da je novi trener Ivan Tomić odlučio da ukaže šansu nekolicini tinejdžera, poput Birmančevića, Vlahovića...

Ljubiša Tumbaković ga je u današnjem gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na ''Areni Sport'' pohvalio zbog toga, ali se nada drugačijoj postavi za derbi.

''Ivan Tomić je i kao igrač bio kreativan, a prošle nedelje je i mene iznenadio sastavom koji je izveo protiv OFK Beograda.

Ipak, nadam se da će danas Partizan izaći u drugačijem sastavu, ne zato što ti igrači nemaju kvalitet, već mislim da Partizan treba da izađe u iskusnijem sastavu nego protiv OFK-a. Očekujem ambiciozni Partizan'',
poručio je Tumbaković.

Takođe, smatra da će doskorašnja Partizanova ''desetka'' danas mnogo nedostajati crno-belima.



''Voleo bih da je sada tu i Stefan Babović, on bi danas dao veliki doprinos...'',
istakao je Tumbaković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.