Tuluz uzima Ninkova

Izvor: S media, 04.Jun.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuluz uzima Ninkova

Uprkos činjenici da je uprava Crvene zvezde prihvatila ponude Anderlehta i Klub Briža, koji su bili spremni da izdvoje milion evra za Pavla Ninkova, treći klub se umešao u čitavu priču.

Naime, kao moguća destinacija u karijeri nekadašnjeg igrača Čukaričkog pojavio se Tuluz, koji je takođe spreman da plati milion evra, ali je u odnosu na ostale ponudio bolje personalne uslove kapitenu Crvene zvezde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Temišvar hoće u ligu sa Zvezdom i Partizanom!?

Đurović umesto Prosinečkog na "papiru"

Sin legende Partizana u Zvezdi?

- Tačno je da se pojavio još jedan klub koji želi Ninkova, ali nisu u pitanju Belgijanci. Sve će biti jasnije u ponedeljak - ostao je ipak zagonetan zamenik sportskog direktora crveno-belih Goran Vasilijević.

Ninkov je pre dva dana izjavio da ide u Tursku, a zbog čega - čitajte OVDE.

(Foto: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.