Tuča navijača Partizana

Izvor: RTS, 07.Apr.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača Partizana

Dve zavađene grupe navijača Fudbalskog kluba Partizan sukobile su se ispred stadiona u Beogradu pred početak utakmice sa Vojvodinom. Jedan povređeni navijač prebačen u Urgentni centar.

Navijači Partizana sukobili su se večeras međusobno ispred stadiona u Humskoj, uoči prvenstvene utakmice 22. kola Superlige Srbije protiv novosadske Vojvodine. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Dve zavađene frakcije pristalica crno-belih u petominutnom incidentu gađali su se kamenjem, flašama i stolicama ispred klupskog restorana, koji se nalazi ispod istočne tribine stadiona.

Policija je intervenisala i uspela da razdvoji sukobljene strane koje su se do sada više puta fizički sukobljavale pred, i na mečevima Partizana.

Jedna osoba je povređena i prebačena je u Urgentni centar u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tuča dve grupe navijača Partizana pred meč s Vojvodinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2013

Dve zavađene grupe navijača Fudbalskog kluba Partizan sukobile su danas ispred stadiona u Beogradu pred početak utakmice sa Vojvodinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.