Tu su Panter i Aleksa, vratio se i Lesor, ali svi gledaju Zeka Ledeja! Evo i zašto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 22:33

Tu su Panter i Aleksa, vratio se i Lesor, ali svi gledaju Zeka Ledeja! Evo i zašto (FOTO)

"Crne kose raspletene bujne..."

Košarkaši Partizana igraju utakmicu 11. kola Evrolige protiv ekipe Panatinaikosa u "Štark Areni".

Ovo je prvi put da u Beograd dolazi Matijas Lesor otkad je tokom leta napustio crno-bele. Francuz je bio miljenik Grobara, a tako je i dočekan u Areni.

Takođe, na teren su se vratili Kevin Panter i Aleksa Avramović posle povreda, međutim glavni deo pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privlači Zek Ledej.

Amerikanac iz redova crno-belih ima novu frizuru, a čak se čini da mu je "preko noći" porasla pošto deluje značajno duže nego do pre svega nekoliko dana.

Razbarušio je Ledej svoju kosu, a videćemo da li će to doneti i sreću Partizanovom asu u sudaru sa gostima iz Grčke.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Košarka pala u drugi plan: Kada se misteriozna žena pojavila u kadru na meču Partizana, muškarcima se VILICA OTEGLA DO PODA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023

Prizor koji je pogodovao očima mnogih gledalaca...Košarkaši Partizana igraju utakmicu 11. kola Evrolige protiv ekipe Panatinaikosa u "Štark Areni" i na toj utakmici se mnogo toga zanimljivog može videti...Već smo pisali o povratku Matijasa Lesora u Beograd, o oporavljenima Kevinu Panteru i Aleksi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.