Neka pobedimo Real trojkom u poslednjoj sekundi!

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 21:46

"Neka pobedimo Real trojkom u poslednjoj sekundi!"

Centar Partizana Alen Smailagić ističe da je više nego spreman za prvi meč četvrtfinalne serije Evrolige protiv Reala u Madridu.

Popularni "Smajli" je pre nekoliko sedmica u Beogradu imao recept za Valtera Tavaresa, po mnogima najdominantnijeg centra u elitnom takmičenju.

"Nasmejani smo spremni smo, radimo jako, ne planiramo da izgubimo, to nam nije ni na kraj pameti, idemo da pobedimo. Znamo koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jaka ekipa Partizana, imaju dobre centre, dobre igrače, mi imamo svoj plan kojeg ćemo se držati, treba da budemo koncentrisani i da odigramo utakmicu kako treba. Igramo dobru košarku, to se vidi na treningu, nasmejani smo i razigrani, jedva čekamo utakmicu", rekao je Smailagić.

Upitan je Smailagić kako bi voleo da se završi utakmica.

"Ne znam, voleo bih da to bude neka trojka u poslednjoj sekundi", nada se centar crno-belih.

"Ovo je plej-of, igraće ekipe mnogo jače i čvršće, moraćemo da se naviknemo na to, mnogi igrači poput mene se susreću sa ovakvim nečim prvi put u životu, moramo da budemo skoncentrisani i prizemljeni da odigramo dobru utakmicu da bismo imali šansu da pobedimo".

Partizan će imati u dvorani "WiZink" podršku od oko 120 navijača.

"Daleko su, ali bitno je da su uz nas, oni su u našim srcima, znamo da nas bodre i oni koji nisu mogli da dođu, jedva čekam da im pokažemo da smo spremni da igramo i za njih i za Partizan"; zaključio je Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.