Trka za Top 100

Izvor: TV Arena Sport, 27.Nov.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka za Top 100

Fudbaleri Partizana imaju razlog više da u Beogradu 10. decembra savladaju Augzburg i tako se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Trijumf nije bitan samo zbog rezultata i prestiža. Pre svega ova pobeda u dugoročnom smilsu mogla da pomogne klubu.

U pitanju je plasman na UEFA rang listi klubova na kojoj se trenutno crno-beli nalaze na 109. poziciji. Određene kalkulacije kažu da bi u slučaju novog uspeha i pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Partizan u 12 utakmica ove sezone, računajući kvalifikacije za Ligu Evrope i takmičenje po grupama, imao skor od 8 pobeda, jednog remija i tri poraza, što je zaista odličan rezultat.

Ulazak u Top 100 bi bio najbolji rezultat kluba još od 2009. Partizan ima priliku da prestigne ne samo Augsburg već i Molde, Gent, Malme.

Naravno krajnji plasman zavisi i od toga šta će uraditi oni koji su na tabeli ispred Partizana, ali da se prilika otvara, nema sumnje. Možda je to konačno najava boljih dana za naš klupski fudbal.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.