Izvor: RTS, 27.Jan.2022, 16:25

Tristan Vukčević novi košarkaš Partizana

Dosadašnji mladi košarkaš Real Madrida Tristan Vukčević novi je igrač Partizana, potvrđeno je iz kluba.
Kako je saopšteno, 18-godišnji krilni centar, sin nekadašnjeg reprezentativca Dušana Vukčevića, potpisao je višegodišnji ugovor sa crno-belima.

Vukčević je rođen 11. marta 2003. godine u Sijeni, košarkom je počeo da se bavi u Olimpijakosu, odakle je 2018. godine došao u Real Madrid.
"Potpisali smo višegodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovor sa mladim srpskim igračem Tristanom Vukcevićem. Tristan je jedan od najvećih talenata naše košarke. Partizan je poznat u istoriji po tome što je stvarao najbolje igrače na centarskim pozicijama, tako da se tradicija nastavlja. Ovaj potez je naš zalog za budućnost", izjavio je predsednik Ostoja Mijailović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan doveo Vukčevića

Izvor: Danas, 27.Jan.2022

Talentovani prvotimac Reala napustio Madrid i potpisao višegodišnji ugovor sa crno-belima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.